65. rész – 2018. Január

Balázs CsodaVerda napja.

64. rész – 2017. December

Edit CsodaVerda napja.

63. rész – 2017. November

Zsuzsi CsodaVerda napja. Zsuzsi egy beszédes vidám kislány, aki imádja a jó bulikat, úgyhogy a feladat adott volt. Megérkezett Kecskemétről a lázadó küllemű Toyota C-HR, beindultak a Tanpálya vízsugarai, Máté Pál a Sport TV főszerkesztője pedig bevállalta a csúszkálást, mint Zsuzsi sofőrje. A lány a végén csak annyit mondott, szívesen eljönne máskor is.

62. rész – 2017. Október

Kinga CsodaVerda napja
Kinga egy csendes, visszahúzódó kislány, ezért nem volt egyszerű mosolyt csalni az arcára, de sikerült. Beindultak a Tanpálya vízsugarai és csúszkáltunk, pörögtünk. Reméljük sokáig megőrzi az emlékét, hiszen azért van CsodaVerda rovatunk.

61. rész – 2017. Szeptember

Virág CsodaVerda napja. Virág egy életvidám kislány, aki imádja a jó bulikat, úgyhogy a feladat adott volt. Beindultak a Tanpálya vízsugarai és gyorsultunk, csúszkáltunk, pörögtünk. Reméljük sokáig megőrzi az emlékét, hiszen azért van CsodaVerda rovatunk.

60. rész – 2017. Július

Árpi CsodaVerda napja. Árpi egy csendes fiú, aki imádja a sebességet és a sportos kocsikat, ezért úgy gondoltuk ő igazán örülni fog az ajándékunknak és így is lett. A Hungaroringtől kölcsönkértünk egy amerikai izomautót és… gyorsultunk, csúszkáltunk, pörögtünk. Feldobtuk a fiú napját, reméljük megőrzi az emlékét, hiszen azért van a CsodaVerda rovatunk.

59. rész – 2017. Június

Kristóf CsodaVerda napja. Kristóf nagyon életvidám, beszédes fiú, aki imádja a focit és szép kocsikat. Hoztunk egy érzéki kabriót, gyorsultunk, csúszkáltunk, pörögtünk, majd a forgatás végeztével azt mondta, hogy szívesen jönne máskor is. Ilyen egyszerű. Erről szól CsodaVerda rovatunk.

58. rész – 2017. Április

Máté CsodaVerda napja. Máté csendes és visszafogott, úgyhogy a feladat adott volt: megtalálni a vidám, felszabadult Mátét. Gyorsultunk, csúszkáltunk, pörögtünk, majd a forgatás végeztével azt mondta, hogy szívesen jönne máskor is. Erről szól a CsodaVerda.

57. rész – 2017. Március

Dávid CsodaVerda napja. Egy nagyon kedves, ám visszafogott fiút ismerhettünk meg Dávid személyében, úgyhogy a feladat adott volt: előcsalni a mosolygós Dávidot. Szlalomoztunk, csúszkáltunk, Dávid pedig jól szórakozott és… nevetett. Erről szól a CsodaVerda.

56. rész – 2017. Január

Bence CsodaVerda napja. Ebben az évben is folytatjuk azon küldetésünket, hogy a kamerák kereszttüzében gyerekeknek szerzünk egy autós élménynapot. Elsőként Bencét láthattuk vendégül, aki megnyert egy szavalóversenyt, melynek egyik jutalma CsodaVerda rovatunkban való szórakozás volt. Szlalomoztunk, csúszkáltunk, Bence pedig jókat nevetett és ez bizony a tévében is benne lesz. Erről szól a CsodaVerda.

55. rész – 2016. December

Nóri CsodaVerda napja. A decemberi CsodaVerda rovat forgatásán egy nagyon életvidám és beszédes kislányt láthattunk vendégül. Hoztuk az OPC Astrát meg sok ajándékot, beindultak a Tanpálya vízsugarai és kezdődhetett a buli. Nóri végig mondta a magáét, jókat nevetett és ez így tökéletes, hiszen erről szól a CsodaVerda.

54. rész – 2016. November

Dominik CsodaVerda napja. Dominik korábban a Mini Ring által szervezett Nyári Táborban vett részt és mivel akkor nagyon jól érezte magát, gondoltuk visszahozzuk a Hungaroringre,  meglepjük néhány ajándékkal, meg egy kiadós csúszkálással. A csendes fiú jól szórakozott és sokat nevetett. Erről szól a CsodaVerda.

53. rész – 2016. Október

Patrik CsodaVerda napja. Patrik korábban a Mini Ring által szervezett Nyári Táborban vett részt és mivel nagyon visszakívánkozott a Hungaroringre, ezért gondoltuk visszahozzuk és meglepjük néhány ajándékkal, meg egy kiadós csúszkálással. A kisfiú jókat nevetett, mi a tévében is benn lesz. Erről szól a CsodaVerda.

52. rész – 2016. Szeptember

Bianka CsodaVerda napja. Bianka a Mini Ring által szervezett Nyári Tábor vendégeként megnyert egy ügyességi versenyt, ezért megleptük néhány ajándékkal, meg egy kiadós csúszkálással. A kislány jókat nevetett, mi a tévében is benn lesz. Erről szól a CsodaVerda.

51. rész – 2016. Augusztus

István CsodaVerda napja. István egy gyermekotthonból érkezett hozzánk, egy kis szórakozást remélve és mindent megtettünk, hogy így l egyen. Először a mérges OPC Corsával csúszkáltunk egyet a Tanpályán, majd jött Tápai Attila és az ő versenyautója. Drift, pörgés, gumifüst, István pedig nevetett és nevetett… Reméljük erre a napra sokáig emlékezni fog. Erről szól a CsodaVerda rovat.